Het kernkabinet heeft een akkoord bereikt over de ontwerpbegroting voor volgend jaar. Premier Elio Di Rupo en de vicepremiers raakten het ook eens over een aantal economische relancemaatregelen.

Er gaat onder meer 10 miljoen euro naar de strijd tegen cybercriminaliteit, en meer bepaald naar de oprichting van een Centrum voor Cybercriminaliteit.

Premier Elio Di Rupo had die beslissing enkele weken geleden al min of meer aangekondigd, na het bekendraken van de cyberinbraak bij Belgacom en bij enkele openbare diensten. (Belga/MI)

Het kernkabinet heeft een akkoord bereikt over de ontwerpbegroting voor volgend jaar. Premier Elio Di Rupo en de vicepremiers raakten het ook eens over een aantal economische relancemaatregelen. Er gaat onder meer 10 miljoen euro naar de strijd tegen cybercriminaliteit, en meer bepaald naar de oprichting van een Centrum voor Cybercriminaliteit. Premier Elio Di Rupo had die beslissing enkele weken geleden al min of meer aangekondigd, na het bekendraken van de cyberinbraak bij Belgacom en bij enkele openbare diensten. (Belga/MI)