Microsoft heeft de laatste stap gezet voor de definitieve lancering van z'n nieuwe internetbrowser Internet Explorer 9.

De bètaversie van IE9 werd volgens Microsoft 25 miljoen keer gedownload. De massale gebruikersfeedback is nu verwerkt in de Release Candidate, de laatste stap voor de definitieve lancering.

De belangrijkste nieuwigheden van IE9 zijn, zoals bekend, onder meer de hardwareondersteuning van de browser (om zo sneller te kunnen surfen), de focus op HTML5 en standaarden, de minimalistische gebruikersinterface en de ingebouwde privacy- en veiligheidsfuncties.

Internet Explorer 9 kan gedownload worden op http://www.beautyoftheweb.com

Microsoft heeft de laatste stap gezet voor de definitieve lancering van z'n nieuwe internetbrowser Internet Explorer 9. De bètaversie van IE9 werd volgens Microsoft 25 miljoen keer gedownload. De massale gebruikersfeedback is nu verwerkt in de Release Candidate, de laatste stap voor de definitieve lancering. De belangrijkste nieuwigheden van IE9 zijn, zoals bekend, onder meer de hardwareondersteuning van de browser (om zo sneller te kunnen surfen), de focus op HTML5 en standaarden, de minimalistische gebruikersinterface en de ingebouwde privacy- en veiligheidsfuncties. Internet Explorer 9 kan gedownload worden op http://www.beautyoftheweb.com