Renaat Truijen zal vanaf 1 september het management van mediagroep Corelio versterken als cio.

Met de aanwerving van een cio die zich voltijds kan concentreren op de uitbouw van een performant technologisch platform, zet Corelio een belangrijke stap in de realisatie van zijn ICT-masterplan, zo meldt de mediagroep.

Renaat Truijen wordt verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van de ict-strategie voor de hele Corelio groep. "Die strategie moet alle processen optimaal ondersteunen en meer specifiek online en mobiele media als volwaardige distributiekanalen uitbouwen binnen de portfolio van de Coreliogroep", klinkt het in een persbericht.

De 42-jarige Renaat Truijen behaalde een bachelor of mathematics en een master of sciences in Computer Engineering aan de K.U.Leuven. Hij startte zijn loopbaan met proces- en ict-functies in de bankverzekeringssector (Anhyp en AXA) en stapte in 2001 over naar De Post, waar hij achtereenvolgens actief was als director ICT Development, director ICT en [sedert maart 2008 director Customer Service & Corporate Process Management].

Bron: Belga

Renaat Truijen zal vanaf 1 september het management van mediagroep Corelio versterken als cio. Met de aanwerving van een cio die zich voltijds kan concentreren op de uitbouw van een performant technologisch platform, zet Corelio een belangrijke stap in de realisatie van zijn ICT-masterplan, zo meldt de mediagroep. Renaat Truijen wordt verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van de ict-strategie voor de hele Corelio groep. "Die strategie moet alle processen optimaal ondersteunen en meer specifiek online en mobiele media als volwaardige distributiekanalen uitbouwen binnen de portfolio van de Coreliogroep", klinkt het in een persbericht. De 42-jarige Renaat Truijen behaalde een bachelor of mathematics en een master of sciences in Computer Engineering aan de K.U.Leuven. Hij startte zijn loopbaan met proces- en ict-functies in de bankverzekeringssector (Anhyp en AXA) en stapte in 2001 over naar De Post, waar hij achtereenvolgens actief was als director ICT Development, director ICT en [sedert maart 2008 director Customer Service & Corporate Process Management]. Bron: Belga