René Oskam is aangeduid als country manager Benelux van securitybedrijf Check Point.

Oskam wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen van de sales- en channelactiviteiten van Check Point onze contreien. Oskam komt van Cisco Nederland, waar hij eerst director commercial markets was. Vervolgens werd René Oskam er benoemd tot director channels

Oskam was voorts managing director bij Landis Duitsland en managing director bij Comstor. In 1989 begon hij zijn carrière bij Tech Data als account manager en groeide er door tot sales manager en marketing director.

Oskam behaalde een Doctoraat Nederlands Recht aan de Vrije Universtiteit van Amsterdam.

René Oskam is aangeduid als country manager Benelux van securitybedrijf Check Point. Oskam wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen van de sales- en channelactiviteiten van Check Point onze contreien. Oskam komt van Cisco Nederland, waar hij eerst director commercial markets was. Vervolgens werd René Oskam er benoemd tot director channels Oskam was voorts managing director bij Landis Duitsland en managing director bij Comstor. In 1989 begon hij zijn carrière bij Tech Data als account manager en groeide er door tot sales manager en marketing director. Oskam behaalde een Doctoraat Nederlands Recht aan de Vrije Universtiteit van Amsterdam.