Rand Paul is nog niet vergeten dat Clinton tijdens haar ministerschap e-mails verstuurde vanaf een private e-mailserver in plaats van een publieke. Dat ging in tegen de richtlijnen van de regering Obama, omdat het de officiële archivering moeilijker maakt. De onthulling deed dan ook heel wat stof opwaaien.

Rand Paul, Reuters
Rand Paul © Reuters

Om de Amerikanen daar nog eens fijntjes aan de herinneren nu Hillary Clinton haar officiële kandidatuur gesteld heeft, steekt Paul de draak met haar uitschuiver. Op zijn webshop biedt hij, naast een rist andere gekke merchandising-artikelen, 'de harde schijven' van Hillary Clinton aan. 'Hillary's Hard Drive is een 100% leeggemaakte e-mailserver die zo intensief gebruikt is geweest dat hij momenteel niet meer werkt', luidt de omschrijving.

Er worden tachtig gelimiteerde exemplaren van de valse harde schijf verkocht aan 99,95 dollar per stuk.

Rand Paul is nog niet vergeten dat Clinton tijdens haar ministerschap e-mails verstuurde vanaf een private e-mailserver in plaats van een publieke. Dat ging in tegen de richtlijnen van de regering Obama, omdat het de officiële archivering moeilijker maakt. De onthulling deed dan ook heel wat stof opwaaien. Er worden tachtig gelimiteerde exemplaren van de valse harde schijf verkocht aan 99,95 dollar per stuk.