Het Nederlandse RES Software, gespecialiseerd in oplossingen voor het beheer van Windows-omgevingen, heeft een kantoor geopend in Brussel om betere lokale ondersteuning te kunnen bieden.

Joris Schampaert werd door RES Software aangesteld als Channel & Alliance manager in Brussel. Hij moet er het kanaal verder uitbouwen. RES tekende recentelijk nog een distributiedeal met interAct.

"De opening van het Belux-kantoor is belangrijk om onze groei te ondersteunen", zegt Hans Middelburg, ceo bij RES Software, in een persbericht. "User workspace management en run book automation binnen Windows-omgevingen vormen wereldwijd, en dus ook in België, een snel groeiende markt. Door lokaal aanwezig te zijn kunnen we meer aandacht geven aan onze channelpartners en eindgebruikers."

Het Nederlandse RES Software, gespecialiseerd in oplossingen voor het beheer van Windows-omgevingen, heeft een kantoor geopend in Brussel om betere lokale ondersteuning te kunnen bieden. Joris Schampaert werd door RES Software aangesteld als Channel & Alliance manager in Brussel. Hij moet er het kanaal verder uitbouwen. RES tekende recentelijk nog een distributiedeal met interAct. "De opening van het Belux-kantoor is belangrijk om onze groei te ondersteunen", zegt Hans Middelburg, ceo bij RES Software, in een persbericht. "User workspace management en run book automation binnen Windows-omgevingen vormen wereldwijd, en dus ook in België, een snel groeiende markt. Door lokaal aanwezig te zijn kunnen we meer aandacht geven aan onze channelpartners en eindgebruikers."