Resto.be (RestoGroup) heeft vandaag de overname afgerond van Tablebooker. Dat is een online reservatietool en -app voor restaurants en hun klanten. Tablebooker is een initiatief van enkele jonge ondernemers uit de Scheldestad, en die vervoegen zich nu bij het 50-koppige team van Resto.be. Die restaurantsite is al sinds 2000 actief en omvat nu na de overname van Tablebooker meer dan 3.200 'boekbare' restaurants in ons land.

Steven Schutter, managing partner Tablebooker: "We hebben drie jaar hard gewerkt om een heel goed systeem te ontwikkelen dat voor elk van onze klanten enorme tijdswinst en verhoogde efficiëntie opleverde. Toen kwamen we op een moment dat onze commerciële activiteiten op een razendsnel tempo moest geschaald worden om de druk van de concurrentie voor te blijven. En die partner vonden we bij Resto.be."

De afgelopen maanden werd de reservatietechnologie van Tablebooker geïntegreerd in het Resto.be- en RestoDays-platform. Met meer dan 3.200 restaurants op het nieuwe reservatieplatform is dat meteen het grootste in de Benelux. "Voor een platform zoals Resto.be met meer dan 1.5 miljoen bezoekers per maand is het cruciaal om met de best beschikbare reservatietechnologie te werken en dat is Tablebooker", aldus Paul Slootmans, ceo RestoGroup.

De overname zelf dateert trouwens al vanaf eind vorig jaar maar beide partijen verkozen om de krachten van de samenwerking eerst te bundelen alvorens te communiceren. Een overnamebedrag wil RestoGroup dat ook actief is in Frankrijk en Luxemburg niet kwijt.

Resto.be (RestoGroup) heeft vandaag de overname afgerond van Tablebooker. Dat is een online reservatietool en -app voor restaurants en hun klanten. Tablebooker is een initiatief van enkele jonge ondernemers uit de Scheldestad, en die vervoegen zich nu bij het 50-koppige team van Resto.be. Die restaurantsite is al sinds 2000 actief en omvat nu na de overname van Tablebooker meer dan 3.200 'boekbare' restaurants in ons land.Steven Schutter, managing partner Tablebooker: "We hebben drie jaar hard gewerkt om een heel goed systeem te ontwikkelen dat voor elk van onze klanten enorme tijdswinst en verhoogde efficiëntie opleverde. Toen kwamen we op een moment dat onze commerciële activiteiten op een razendsnel tempo moest geschaald worden om de druk van de concurrentie voor te blijven. En die partner vonden we bij Resto.be."De afgelopen maanden werd de reservatietechnologie van Tablebooker geïntegreerd in het Resto.be- en RestoDays-platform. Met meer dan 3.200 restaurants op het nieuwe reservatieplatform is dat meteen het grootste in de Benelux. "Voor een platform zoals Resto.be met meer dan 1.5 miljoen bezoekers per maand is het cruciaal om met de best beschikbare reservatietechnologie te werken en dat is Tablebooker", aldus Paul Slootmans, ceo RestoGroup.De overname zelf dateert trouwens al vanaf eind vorig jaar maar beide partijen verkozen om de krachten van de samenwerking eerst te bundelen alvorens te communiceren. Een overnamebedrag wil RestoGroup dat ook actief is in Frankrijk en Luxemburg niet kwijt.