Click & Post is een dienst van eXbo, een divisie van Bphost. Ricoh zelf was al twee jaar verantwoordelijk voor het produceren van de documenten. Nu krijgt het ook de verkoop en marketing van het product in handen.

Met de dienst kan je een digitale brief fysiek laten printen, frankeren en bezorgen, wat volgens Ricoh binnen de 24 gebeurt. De dienst mikt zich onder meer op wie aangetekende brieven of facturen en contracten wil versturen, maar niet met de fysieke papierwinkel van enveloppes en postzegels wil zitten. Hoeveel Ricoh betaalt voor Click & Post wil het bedrijf niet kwijt.

Click & Post is een dienst van eXbo, een divisie van Bphost. Ricoh zelf was al twee jaar verantwoordelijk voor het produceren van de documenten. Nu krijgt het ook de verkoop en marketing van het product in handen.Met de dienst kan je een digitale brief fysiek laten printen, frankeren en bezorgen, wat volgens Ricoh binnen de 24 gebeurt. De dienst mikt zich onder meer op wie aangetekende brieven of facturen en contracten wil versturen, maar niet met de fysieke papierwinkel van enveloppes en postzegels wil zitten. Hoeveel Ricoh betaalt voor Click & Post wil het bedrijf niet kwijt.