Voor Ricoh is het een nieuwe stap in de ontwikkelingsstrategie in België, zegt Eric Gryson, ceo van Ricoh Belgium/Luxembourg. "Door Upfront in onze structuur te integreren kunnen we onze klanten een nog breder spectrum van IT-diensten leveren."Ons doel was altijd om bedrijven te helpen met het nog efficiënter maken van hun documentstromen, werkprocessen en activiteiten. Daarvoor moeten we hen eerst en vooral alle diensten kunnen aanbieden die ze nodig hebben."

"Door ons aan te sluiten bij een grote groep als Ricoh, zullen we nationaal meer aanwezig zijn", zegt Benoît Logé, stichter van Upfront. "We zullen stappen kunnen ondernemen om onze expertise ten dienste te stellen van kmo's en large accounts. En Ricoh zal, gesteund door de expertise die wij de afgelopen twaalf jaar hebben opgebouwd, zijn IT-diensten verder kunnen professionaliseren."

Upfront, opgericht in 2003, heeft momenteel 20 medewerkers in Kasteelbrakel. Het bedrijf zorgt voor het ontwerp, de implementatie, ondersteuning en het onderhoud van datacenters, netwerken en eindstations. Upfront heeft momenteel zo'n 100 klanten, waaronder RTBF, MIVB, Proximus en bpost.

(WK)

Voor Ricoh is het een nieuwe stap in de ontwikkelingsstrategie in België, zegt Eric Gryson, ceo van Ricoh Belgium/Luxembourg. "Door Upfront in onze structuur te integreren kunnen we onze klanten een nog breder spectrum van IT-diensten leveren."Ons doel was altijd om bedrijven te helpen met het nog efficiënter maken van hun documentstromen, werkprocessen en activiteiten. Daarvoor moeten we hen eerst en vooral alle diensten kunnen aanbieden die ze nodig hebben.""Door ons aan te sluiten bij een grote groep als Ricoh, zullen we nationaal meer aanwezig zijn", zegt Benoît Logé, stichter van Upfront. "We zullen stappen kunnen ondernemen om onze expertise ten dienste te stellen van kmo's en large accounts. En Ricoh zal, gesteund door de expertise die wij de afgelopen twaalf jaar hebben opgebouwd, zijn IT-diensten verder kunnen professionaliseren."Upfront, opgericht in 2003, heeft momenteel 20 medewerkers in Kasteelbrakel. Het bedrijf zorgt voor het ontwerp, de implementatie, ondersteuning en het onderhoud van datacenters, netwerken en eindstations. Upfront heeft momenteel zo'n 100 klanten, waaronder RTBF, MIVB, Proximus en bpost. (WK)