Right Brain Interface gaat zijn nieuwe tv-dienst demonstreren in de twee Photo Hall-winkels. Op termijn kunnen er nog meer samenwerkingen volgen, onder meer rond videostreaming via 4G. Momenteel gaat het om Bhaalu, het tv-product van Right Brain Interface, dat wordt gedemonstreerd in de winkels die Max Heilbron in 2012 overnam. "We gaan hun retailwinkels in Gent en Leuven gebruiken als home in shop waar klanten hun box kunnen afhalen of het product kunnen leren kennen" zegt Erik Duyck, managing director Europe van Right Brain Interface.

Heilbron wil via zijn vennootschap B.Lite (het vroegere Clearwire) mobiel internet aan 4G-snelheden aanbieden in Brussel. Dat moet op termijn ook mogelijkheden bieden rond mobiel televisiekijken voor Bhaalu.

Right Brain Interface test momenteel zijn tv-box Bhaalu. Het gaat om een toestel waarmee je naast live kijken alle programma's van alle zenders van de afgelopen twee maanden kan opvragen. De tv-dienst zelf is afkomstig van TV-Vlaanderen.

Right Brain Interface gaat zijn nieuwe tv-dienst demonstreren in de twee Photo Hall-winkels. Op termijn kunnen er nog meer samenwerkingen volgen, onder meer rond videostreaming via 4G. Momenteel gaat het om Bhaalu, het tv-product van Right Brain Interface, dat wordt gedemonstreerd in de winkels die Max Heilbron in 2012 overnam. "We gaan hun retailwinkels in Gent en Leuven gebruiken als home in shop waar klanten hun box kunnen afhalen of het product kunnen leren kennen" zegt Erik Duyck, managing director Europe van Right Brain Interface. Heilbron wil via zijn vennootschap B.Lite (het vroegere Clearwire) mobiel internet aan 4G-snelheden aanbieden in Brussel. Dat moet op termijn ook mogelijkheden bieden rond mobiel televisiekijken voor Bhaalu. Right Brain Interface test momenteel zijn tv-box Bhaalu. Het gaat om een toestel waarmee je naast live kijken alle programma's van alle zenders van de afgelopen twee maanden kan opvragen. De tv-dienst zelf is afkomstig van TV-Vlaanderen.