Rita Vereydt gaat als adviseur aan de slag bji de Cronos Group. Onlangs werd ook al Carl Tilkin-Franssens aangetrokken door Cronos.

Rita Verreydt zal de Cronos groep onder andere begeleiden bij het uitwerken van de strategie en opleidingen. Afgelopen zomer verliet ze de it-dienstenleverancier Sogeti na 22 jaar. Als it-topvrouw en voorzitter was ze het boegbeeld van het bedrijf.

"Bij Cronos vind ik een ondernemingsgericht Belgisch bedrijf waarbij de mens centraal staat. Dat sprak me erg aan," vertelt Rita Verreydt. Onlangs raakte bekend dat ook ex KBC-cio Carl Tilkin-Franssens als directeur aangetrokken is door Cronos.

Rita Vereydt gaat als adviseur aan de slag bji de Cronos Group. Onlangs werd ook al Carl Tilkin-Franssens aangetrokken door Cronos.Rita Verreydt zal de Cronos groep onder andere begeleiden bij het uitwerken van de strategie en opleidingen. Afgelopen zomer verliet ze de it-dienstenleverancier Sogeti na 22 jaar. Als it-topvrouw en voorzitter was ze het boegbeeld van het bedrijf."Bij Cronos vind ik een ondernemingsgericht Belgisch bedrijf waarbij de mens centraal staat. Dat sprak me erg aan," vertelt Rita Verreydt. Onlangs raakte bekend dat ook ex KBC-cio Carl Tilkin-Franssens als directeur aangetrokken is door Cronos.