Aternity biedt monitoringoplossingen voor end-user experience en applicatieprestaties aan. Het monitort vandaag meer dan 1,7 miljoen mobiele, virtuele en desktop-endpoints.

"Door het toenemende gebruik van mobiele apparaten, virtuele werkomgevingen en de cloud is het voor IT-organisaties belangrijker en complexer geworden om de eindgebruikerservaring te beheren. Met deze overname kan Riverbed - samen met partners - CIO's en bedrijven nu een compleet inzicht bieden in netwerken, applicaties en eindgebruikers, allemaal in één oplossing." Aldus Jerry M. Kennelly, voorzitter en ceo van Riverbed in een verklaring.

Riverbed, dat zich in het algemeen op applicatieprestaties focust, wil met de overname zijn eigen portfolio verrijken. Hoeveel het bedrijf op tafel legt voor de overname is niet bekend. De overname zal in augustus van dit jaar al worden afgerond.

Aternity biedt monitoringoplossingen voor end-user experience en applicatieprestaties aan. Het monitort vandaag meer dan 1,7 miljoen mobiele, virtuele en desktop-endpoints."Door het toenemende gebruik van mobiele apparaten, virtuele werkomgevingen en de cloud is het voor IT-organisaties belangrijker en complexer geworden om de eindgebruikerservaring te beheren. Met deze overname kan Riverbed - samen met partners - CIO's en bedrijven nu een compleet inzicht bieden in netwerken, applicaties en eindgebruikers, allemaal in één oplossing." Aldus Jerry M. Kennelly, voorzitter en ceo van Riverbed in een verklaring.Riverbed, dat zich in het algemeen op applicatieprestaties focust, wil met de overname zijn eigen portfolio verrijken. Hoeveel het bedrijf op tafel legt voor de overname is niet bekend. De overname zal in augustus van dit jaar al worden afgerond.