Roger Malevé is sinds begin april de nieuwe directeur operations, procurement en it bij de Nationale Loterij. Malevé was bij Belgacom verantwoordelijk voor het outsourcingproject bij de Vlaamse Gemeenschap.

De Nationale Loterij heeft onlangs zijn vierjarenprogramma voorgesteld voor de volledige vernieuwing van zijn it-infrastructuur. Dat zal nu uitgevoerd moeten worden door Roger Malevé. De Nationale Loterij telt zowat 130 it-medewerkers.

Malevé vervangt Rob Van der Linden. Hij studeerde aan de KU Leuven en was onder andere gedelegeerd bestuurder bij Stork, gespecialiseerd in industrieel maintenance in de petrochemische en farmasector. Eind 2003 ging hij aan de slag bij Telindus en was hij verantwoordelijk voor het outsourcingcontract bij de Vlaamse Gemeenschap. Na de overname door Belgacom werd hij er directeur outsourcing.

Malevé wordt in die functie vervangen door Roger Dejaeghere, tot voor kort algemeen directeur van het circuit van Zolder. Dejaeghere was voordien aan de slag bij Siemens en Johnson Controls.

Roger Malevé is sinds begin april de nieuwe directeur operations, procurement en it bij de Nationale Loterij. Malevé was bij Belgacom verantwoordelijk voor het outsourcingproject bij de Vlaamse Gemeenschap. De Nationale Loterij heeft onlangs zijn vierjarenprogramma voorgesteld voor de volledige vernieuwing van zijn it-infrastructuur. Dat zal nu uitgevoerd moeten worden door Roger Malevé. De Nationale Loterij telt zowat 130 it-medewerkers. Malevé vervangt Rob Van der Linden. Hij studeerde aan de KU Leuven en was onder andere gedelegeerd bestuurder bij Stork, gespecialiseerd in industrieel maintenance in de petrochemische en farmasector. Eind 2003 ging hij aan de slag bij Telindus en was hij verantwoordelijk voor het outsourcingcontract bij de Vlaamse Gemeenschap. Na de overname door Belgacom werd hij er directeur outsourcing. Malevé wordt in die functie vervangen door Roger Dejaeghere, tot voor kort algemeen directeur van het circuit van Zolder. Dejaeghere was voordien aan de slag bij Siemens en Johnson Controls.