Colt Telecom Group heeft Sopra Belux-baas Ronny De Goedt binnengehaald als managing director Belux.

De Aalstenaar Ronny De Goedt vult de lege plek in die Tanuja Randery liet toen die in januari een niveautje doorschoof binnen Colt. Financieel directeur Christian Dekeyser nam zolang de honneurs waar. Ronny De Goedt rapporteert als managing director Belux aan Henri Van der Vaeren, managing director voor UK & Southern Region.

De Goedt, ingenieur van opleiding, was de voorbije 2,5 jaar managing director Belux bij it-dienstenbedrijf Sopra. Daarvoor doorliep hij verscheidene belangrijke sales-, marketing- en managementposities bij onder meer Siemens, CSC en Atos Origin.

De Goedt is gehuwd en heeft twee kinderen. In zijn vrije tijd sport hij of leest hij het betere boek.

Het netwerk van Colt ondervond twee weken geleden nog een ernstige Europese panne. Naderhand bleek die veroorzaakt te zijn door een zogenaamde ['broadcast storm'].

Colt Telecom Group heeft Sopra Belux-baas Ronny De Goedt binnengehaald als managing director Belux. De Aalstenaar Ronny De Goedt vult de lege plek in die Tanuja Randery liet toen die in januari een niveautje doorschoof binnen Colt. Financieel directeur Christian Dekeyser nam zolang de honneurs waar. Ronny De Goedt rapporteert als managing director Belux aan Henri Van der Vaeren, managing director voor UK & Southern Region. De Goedt, ingenieur van opleiding, was de voorbije 2,5 jaar managing director Belux bij it-dienstenbedrijf Sopra. Daarvoor doorliep hij verscheidene belangrijke sales-, marketing- en managementposities bij onder meer Siemens, CSC en Atos Origin. De Goedt is gehuwd en heeft twee kinderen. In zijn vrije tijd sport hij of leest hij het betere boek. Het netwerk van Colt ondervond twee weken geleden nog een ernstige Europese panne. Naderhand bleek die veroorzaakt te zijn door een zogenaamde ['broadcast storm'].