Bij de Belgische postorganisatie bpost is er een wissel doorgevoerd. Yves Henet wordt als ict-directeur vervangen door Luc Cloet.

Bij de ict-top van bpost houdt men van wijzigingen. Yves Henet was immers pas sinds 20 maanden ict-directeur. Hij volgde toen Olivier Van der Brempt op die iets meer dan 2 jaar die job invulde.

Yves Henet wisselt deze keer met Luc Cloet die verantwoordelijk was voor de afdeling Service Operations. Dat omvat onder andere aankoop, management en onderhoud van de gebouwen en security. Henet zal dus voortaan aan de chief financial officer rapporteren.

Voor hij in 2008 bij bpost aan de slag ging, was Luc Cloet bijna 20 jaar werkzaam bij Unilever. Als ict-directeur zal hij nu rapporteren aan cio Koen Van Gerven. Bpost telt zowat 600 it'ers.

Bij de Belgische postorganisatie bpost is er een wissel doorgevoerd. Yves Henet wordt als ict-directeur vervangen door Luc Cloet. Bij de ict-top van bpost houdt men van wijzigingen. Yves Henet was immers pas sinds 20 maanden ict-directeur. Hij volgde toen Olivier Van der Brempt op die iets meer dan 2 jaar die job invulde. Yves Henet wisselt deze keer met Luc Cloet die verantwoordelijk was voor de afdeling Service Operations. Dat omvat onder andere aankoop, management en onderhoud van de gebouwen en security. Henet zal dus voortaan aan de chief financial officer rapporteren. Voor hij in 2008 bij bpost aan de slag ging, was Luc Cloet bijna 20 jaar werkzaam bij Unilever. Als ict-directeur zal hij nu rapporteren aan cio Koen Van Gerven. Bpost telt zowat 600 it'ers.