Het overnamebedrag wordt niet bekendgemaakt. Wel zegt RSA dat de overname van Fortscale klanten geïntegreerde UEBA-mogelijkheden bieden op RSA's NetWitness Platform, dat securitybedreigingen deels geautomatiseerd ontdekt.

Fortscale focust zich onder meer om het herkennen van abnormaal gedrag van gebruikers. Dat moet onder meer blootleggen wanneer iemands inloggegevens door iemand anders of op een andere locatie worden gebruikt. Het heeft zijn hoofdkwartier in San Francisco maar de R&D gebeurt vanuit Tel Aviv. Het bedrijf wordt momenteel geleid door medeoprichter Idan Tendler.

Het overnamebedrag wordt niet bekendgemaakt. Wel zegt RSA dat de overname van Fortscale klanten geïntegreerde UEBA-mogelijkheden bieden op RSA's NetWitness Platform, dat securitybedreigingen deels geautomatiseerd ontdekt.Fortscale focust zich onder meer om het herkennen van abnormaal gedrag van gebruikers. Dat moet onder meer blootleggen wanneer iemands inloggegevens door iemand anders of op een andere locatie worden gebruikt. Het heeft zijn hoofdkwartier in San Francisco maar de R&D gebeurt vanuit Tel Aviv. Het bedrijf wordt momenteel geleid door medeoprichter Idan Tendler.