Cloudpath, met hoofdzetel in het Amerikaanse Colorado, bestaat sinds 2006 en levert technologie om onder meer er voor te zorgen dat toestellen veilig en correct geconfigureerd verbinding maken met bepaalde wifi-netwerken en dat later opnieuw automatisch kunnen doen. Hoeveel Ruckus Wireless betaalt voor de overname is niet bekend.

Ruckus Wireless wil technologie van het bedrijf meteen inzetten in zijn eigen wifi-portfolio, onder meer met onderwijs, enterprise, retail en hospitality in gedachten. In ons land heeft het bedrijf onder meer Citymesh als klant dat apparatuur van het bedrijf inzette voor het wifi-netwerk op de Gentse Feesten.

Cloudpath, met hoofdzetel in het Amerikaanse Colorado, bestaat sinds 2006 en levert technologie om onder meer er voor te zorgen dat toestellen veilig en correct geconfigureerd verbinding maken met bepaalde wifi-netwerken en dat later opnieuw automatisch kunnen doen. Hoeveel Ruckus Wireless betaalt voor de overname is niet bekend.Ruckus Wireless wil technologie van het bedrijf meteen inzetten in zijn eigen wifi-portfolio, onder meer met onderwijs, enterprise, retail en hospitality in gedachten. In ons land heeft het bedrijf onder meer Citymesh als klant dat apparatuur van het bedrijf inzette voor het wifi-netwerk op de Gentse Feesten.