Rudy Poedts is aan de slag gegaan als algemeen directeur Administratie en ICT bij het Ziekenhuisnetwerk Antwerpen (ZNA).

Poedts (44) zal als Algemeen Directeur Administratie en ICT ZNA de teugels in handen hebben van de Patiëntenadministratie (waaronder Patiëntenonthaal, Facturatiedienst en Medisch Archief) en de ICT (met daarbinnen Toepassingsbeheer, Infrastructuur en ICT Support). Dat is van belang omdat het ZNA het volledige systeem voor patiëntenadministratie zal vervangen.

In zijn nieuwe functie is Poedts lid van het managementcomité van ZNA en rapporteert hij aan de voorzitter Bruno Holthof.

Poedts, vader van 2 kinderen, is afkomstig van het UZ Leuven, waar hij in zijn recentste functie Diensthoofd Medische Administratie was. Hij was ook lid van het directiecomité in het Nationaal MS Centrum in Melsbroek.

Poedts studeerde Verpleegkunde en Biomedische Wetenschappen. Daarnaast behaalde hij een graduaat informatica en een postgraduaat Bedrijfskunde en heeft hij een MBA op zak. Momenteel doctoreert hij in de Sociale Gezondheidswetenschappen aan de KU Leuven.

Rudy Poedts is aan de slag gegaan als algemeen directeur Administratie en ICT bij het Ziekenhuisnetwerk Antwerpen (ZNA). Poedts (44) zal als Algemeen Directeur Administratie en ICT ZNA de teugels in handen hebben van de Patiëntenadministratie (waaronder Patiëntenonthaal, Facturatiedienst en Medisch Archief) en de ICT (met daarbinnen Toepassingsbeheer, Infrastructuur en ICT Support). Dat is van belang omdat het ZNA het volledige systeem voor patiëntenadministratie zal vervangen. In zijn nieuwe functie is Poedts lid van het managementcomité van ZNA en rapporteert hij aan de voorzitter Bruno Holthof. Poedts, vader van 2 kinderen, is afkomstig van het UZ Leuven, waar hij in zijn recentste functie Diensthoofd Medische Administratie was. Hij was ook lid van het directiecomité in het Nationaal MS Centrum in Melsbroek. Poedts studeerde Verpleegkunde en Biomedische Wetenschappen. Daarnaast behaalde hij een graduaat informatica en een postgraduaat Bedrijfskunde en heeft hij een MBA op zak. Momenteel doctoreert hij in de Sociale Gezondheidswetenschappen aan de KU Leuven.