Vorig jaar namen 4.200 bedrijven uit 70 landen deel aan CeBIT dat toch nog steeds 312.000 bezoekers kon aantrekken. Er zijn vier thematische platforms in de gigantische beurshallen. Het gaat om CeBIT pro (b2b-oplossingen), CeBIT gov, CeBIT lab en CeBIT life, waar alles draait rond digitale lifestyle.

De belangstelling uit België was de jongste jaren tanend, maar "nu neemt het toch opnieuw toe, vooral uit Brussel en Wallonië", geeft woordvoerder Udo Dreher van Global Fairs aan. Een vaste waarde is Vasco Data Security uit Wemmel. Ook Orange Business Services uit Evere is van de partij. Op de gezamenlijke stand van Brussels Export staan heel wat kleinere ondernemingen zoals Lettergen, Mobylla, D-Sight, Richcast, Mainsys Engineering en Efficy.

Op het conferentiegedeelte komen er ook enkele grote namen zoals Mikael Hed, de ontwerper van 'Angry Birds', Kevin Turner, de coo van Microsoft en Hakan Eriksson, de cto van Ericsson.

Vorig jaar namen 4.200 bedrijven uit 70 landen deel aan CeBIT dat toch nog steeds 312.000 bezoekers kon aantrekken. Er zijn vier thematische platforms in de gigantische beurshallen. Het gaat om CeBIT pro (b2b-oplossingen), CeBIT gov, CeBIT lab en CeBIT life, waar alles draait rond digitale lifestyle. De belangstelling uit België was de jongste jaren tanend, maar "nu neemt het toch opnieuw toe, vooral uit Brussel en Wallonië", geeft woordvoerder Udo Dreher van Global Fairs aan. Een vaste waarde is Vasco Data Security uit Wemmel. Ook Orange Business Services uit Evere is van de partij. Op de gezamenlijke stand van Brussels Export staan heel wat kleinere ondernemingen zoals Lettergen, Mobylla, D-Sight, Richcast, Mainsys Engineering en Efficy. Op het conferentiegedeelte komen er ook enkele grote namen zoals Mikael Hed, de ontwerper van 'Angry Birds', Kevin Turner, de coo van Microsoft en Hakan Eriksson, de cto van Ericsson.