De twee ceo's van Iris, Pierre De Muelenaere en Etienne Van de Kerckhove, hebben met de verkoop een deel van hun belang in het bedrijf samen 6,3 miljoen euro verdiend.

Een en ander blijkt uit de transactiemeldingen van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) die De Tijd inkeek. De Japanse technologiegroep Canon meldde in juni dat het een belang van 17 procent nam in het Waals-Brabantse Iris, gespecialiseerd in documentbeheer en tekstherkenning. Ook de twee ceo's verkochten 60 procent van hun aandelen aan Canon. De Muelenaere verdiende zo 5 miljoen euro, Van de Kerckhove 1,3 miljoen euro. Ze houden nu respectievelijk een belang van 2,58 en 0,34 procent in Iris.

De twee ceo's van Iris, Pierre De Muelenaere en Etienne Van de Kerckhove, hebben met de verkoop een deel van hun belang in het bedrijf samen 6,3 miljoen euro verdiend. Een en ander blijkt uit de transactiemeldingen van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) die De Tijd inkeek. De Japanse technologiegroep Canon meldde in juni dat het een belang van 17 procent nam in het Waals-Brabantse Iris, gespecialiseerd in documentbeheer en tekstherkenning. Ook de twee ceo's verkochten 60 procent van hun aandelen aan Canon. De Muelenaere verdiende zo 5 miljoen euro, Van de Kerckhove 1,3 miljoen euro. Ze houden nu respectievelijk een belang van 2,58 en 0,34 procent in Iris.