De Spaanse autoriteiten waren niet bereikbaar voor commentaar. Het Amerikaanse ministerie van Justitie wil alleen zeggen: ''we kunnen op dit moment geen informatie geven, het dossier is nog geheim.''

De Amerikaanse justitie onderzoekt de cyberaanvallen op de Democratische partij van voormalig presidentskandidate Hillary Clinton en mogelijke banden met het campagneteam van president Donald Trump. Daar wordt Rusland voor verantwoordelijk gehouden, ook al ontkent Moskou met klem. Eerder waren al verdachte hackers opgepakt in onder meer Spanje en Tsjechië.

De Spaanse autoriteiten waren niet bereikbaar voor commentaar. Het Amerikaanse ministerie van Justitie wil alleen zeggen: ''we kunnen op dit moment geen informatie geven, het dossier is nog geheim.''De Amerikaanse justitie onderzoekt de cyberaanvallen op de Democratische partij van voormalig presidentskandidate Hillary Clinton en mogelijke banden met het campagneteam van president Donald Trump. Daar wordt Rusland voor verantwoordelijk gehouden, ook al ontkent Moskou met klem. Eerder waren al verdachte hackers opgepakt in onder meer Spanje en Tsjechië.