Ryanair rekent erop dat, met de huidige vaccinatiecampagnes in Europa, de bestaande reisbeperkingen tijdig opgeheven zullen worden voor de zomervakantie (juni tot september). 'Passagiers zullen onze travel wallet kunnen gebruiken om er alle nodige reisdocumenten rond covid-19 in op te slaan op één plaats. Dat moet het hen makkelijker maken om ze te kunnen voorleggen op de luchthavens tijdens hun reis', klinkt het.

De Ierse lagekostenmaatschappij verwacht dat de reisbeperkingen versoepeld zullen worden van zodra de oudere en risicobevolking gevaccineerd is, tegen eind mei of juni. 'De vraag naar vliegreizen zal vervolgens een stevig herstel kennen', verwacht het bedrijf.

Ryanair rekent erop dat, met de huidige vaccinatiecampagnes in Europa, de bestaande reisbeperkingen tijdig opgeheven zullen worden voor de zomervakantie (juni tot september). 'Passagiers zullen onze travel wallet kunnen gebruiken om er alle nodige reisdocumenten rond covid-19 in op te slaan op één plaats. Dat moet het hen makkelijker maken om ze te kunnen voorleggen op de luchthavens tijdens hun reis', klinkt het.De Ierse lagekostenmaatschappij verwacht dat de reisbeperkingen versoepeld zullen worden van zodra de oudere en risicobevolking gevaccineerd is, tegen eind mei of juni. 'De vraag naar vliegreizen zal vervolgens een stevig herstel kennen', verwacht het bedrijf.