In oktober laatstleden werd de overname van het Gentse consultancybedrijf S&V Management Consultants afgerond. Overnemer van dienst: Satyam...

Of hoe dat laatste woord kan nopen tot een persbericht van 2 pagina's. De boekhoudfraude bij Satyam, nu al 'het Indiase Enron' genoemd, heeft bij S&V duidelijk wat verontruste telefoontjes opgeleverd. Bij S&V klinkt het nu dat "de recente gebeurtenissen geen impact hebben" op de kwaliteit van de dienstverlening. Wel wordt toch even de grote verbijstering en bezorgdheid over de fraude uitgedrukt.

S&V benadrukt dat het bedrijf nog steeds onafhankelijk van Satyam opereert en dat het dus nog niet geconsolideerd is. Het bedrijf publiceert nog eigen financiële statements, heeft een eigen boekhouding en beheerstructuur. Hoewel S&V, vooral in de Verenigde Staten, al verscheidene contracten binnenhaalde in samenwerking met Satyam, worden die projecten nog volledig met eigen mensen en middelen afgewerkt. "Om die reden is enig risico rond Satyam-gerelateerde projecten waaraan S&V zou kunnen blootgesteld zijn verwaarloosbaar."

In oktober laatstleden werd de overname van het Gentse consultancybedrijf S&V Management Consultants afgerond. Overnemer van dienst: Satyam... Of hoe dat laatste woord kan nopen tot een persbericht van 2 pagina's. De boekhoudfraude bij Satyam, nu al 'het Indiase Enron' genoemd, heeft bij S&V duidelijk wat verontruste telefoontjes opgeleverd. Bij S&V klinkt het nu dat "de recente gebeurtenissen geen impact hebben" op de kwaliteit van de dienstverlening. Wel wordt toch even de grote verbijstering en bezorgdheid over de fraude uitgedrukt. S&V benadrukt dat het bedrijf nog steeds onafhankelijk van Satyam opereert en dat het dus nog niet geconsolideerd is. Het bedrijf publiceert nog eigen financiële statements, heeft een eigen boekhouding en beheerstructuur. Hoewel S&V, vooral in de Verenigde Staten, al verscheidene contracten binnenhaalde in samenwerking met Satyam, worden die projecten nog volledig met eigen mensen en middelen afgewerkt. "Om die reden is enig risico rond Satyam-gerelateerde projecten waaraan S&V zou kunnen blootgesteld zijn verwaarloosbaar."