De Saga-groep consolideert de verschillende dochterbedrijven voortaan onder één merknaam 'Saga Consulting Group'.

Onder die overkoepelende vlag schuilen de onderliggende bedrijven Saga Systems, Saga Consulting, On2IT en Anaxis. In Nederland blijft Provide de merknaam. "We positioneren ons hiermee duidelijk als één grote Belgische groep, met 230 medewerkers en een omzet van 36 miljoen euro", vertelt Wim Bijnens, managing director van Saga Consulting Group. Dat wil ook zeggen dat de salesequipe voortaan álle producten uit de groep aan de man tracht te brengen.

Samen met de naamwijziging voert Saga Consulting Group ook organisatorische veranderingen door. Voortaan is het bedrijf opgesplitst in vijf pijlers: it projects, it professionals, online communication, hr solutions, en infrastructure & security solutions.

De Saga-groep consolideert de verschillende dochterbedrijven voortaan onder één merknaam 'Saga Consulting Group'. Onder die overkoepelende vlag schuilen de onderliggende bedrijven Saga Systems, Saga Consulting, On2IT en Anaxis. In Nederland blijft Provide de merknaam. "We positioneren ons hiermee duidelijk als één grote Belgische groep, met 230 medewerkers en een omzet van 36 miljoen euro", vertelt Wim Bijnens, managing director van Saga Consulting Group. Dat wil ook zeggen dat de salesequipe voortaan álle producten uit de groep aan de man tracht te brengen. Samen met de naamwijziging voert Saga Consulting Group ook organisatorische veranderingen door. Voortaan is het bedrijf opgesplitst in vijf pijlers: it projects, it professionals, online communication, hr solutions, en infrastructure & security solutions.