Salesforce.com heeft de jonge Facebook-marketingspecialist Buddy Media gekocht.

Buddy Media is nog maar 5 jaar geleden opgericht. De firma helpt grote bedrijven met hun marketing op Facebook. Het zorgt voor de accounts van de bedrijven en de bijhorende apps. Recentelijk is het bedrijf ook actief geworden voor LinkedIn, Twitter en Google+.

Salesforce.com heeft nu 800 miljoen dollar veil voor Buddy Media. Met de aanvankelijke focus op crm lijkt het domein van Salesforce.com nu ook te verbreden naar marketing en klantenbinding over sociale netwerken. Daarvoor had Salesforce.com eerder ook al Radian6 overgenomen voor 326 miljoen dollar.

Salesforce.com heeft de jonge Facebook-marketingspecialist Buddy Media gekocht. Buddy Media is nog maar 5 jaar geleden opgericht. De firma helpt grote bedrijven met hun marketing op Facebook. Het zorgt voor de accounts van de bedrijven en de bijhorende apps. Recentelijk is het bedrijf ook actief geworden voor LinkedIn, Twitter en Google+. Salesforce.com heeft nu 800 miljoen dollar veil voor Buddy Media. Met de aanvankelijke focus op crm lijkt het domein van Salesforce.com nu ook te verbreden naar marketing en klantenbinding over sociale netwerken. Daarvoor had Salesforce.com eerder ook al Radian6 overgenomen voor 326 miljoen dollar.