Brouwer rapporteert in zijn nieuwe functie rechtstreeks aan Andrew Jacques, VP North-EMEA bij Salesforce.com.

De afgelopen jaren werkte Brouwer als VP International Sales bij NetIQ en bekleedde hij sales management-functies bij Compuware in Noord-Amerika en Azië. Daarvoor werkte Brouwer ondermeer bij Computer Associates en IBM. Hans studeerde in 1989 af aan de Faculteit Wiskunde en Natuurkunde van de Universiteit van Amsterdam.

"Naast onze traditionele sfa- en crm-diensten ('sales force automation' en 'customer relationship management') zien we in de Benelux een snelle groei van producten voor supportafdelingen en voor de ondersteuning van indirecte verkoopkanalen," aldus Brouwer in de persmededeling. "Het is een prachtige uitdaging om dit leiderschap verder uit te breiden in mijn 'eigen' regio."

Brouwer rapporteert in zijn nieuwe functie rechtstreeks aan Andrew Jacques, VP North-EMEA bij Salesforce.com. De afgelopen jaren werkte Brouwer als VP International Sales bij NetIQ en bekleedde hij sales management-functies bij Compuware in Noord-Amerika en Azië. Daarvoor werkte Brouwer ondermeer bij Computer Associates en IBM. Hans studeerde in 1989 af aan de Faculteit Wiskunde en Natuurkunde van de Universiteit van Amsterdam. "Naast onze traditionele sfa- en crm-diensten ('sales force automation' en 'customer relationship management') zien we in de Benelux een snelle groei van producten voor supportafdelingen en voor de ondersteuning van indirecte verkoopkanalen," aldus Brouwer in de persmededeling. "Het is een prachtige uitdaging om dit leiderschap verder uit te breiden in mijn 'eigen' regio."