Salesforce betaalde begin juni 2,8 miljard dollar voor het cloudgebaseerde e-commerceplatform. Vandaag maakt het bedrijf bekend dat Demandware voortaan verdergaat onder de naam Salesforce Commerce Cloud.

Gelijk met de naamsverandering wordt het pakket uitgebreid met integratie van Apple Pay en is er Commerce Cloud Einstein, dat voorspellende informatie rond retail moet aanleveren. Zoals gepersonaliseerde productaanbevelingen en zoekresultaten. Onder meer Puma en Suitsupply gebruiken de technologie vandaag al.

Salesforce betaalde begin juni 2,8 miljard dollar voor het cloudgebaseerde e-commerceplatform. Vandaag maakt het bedrijf bekend dat Demandware voortaan verdergaat onder de naam Salesforce Commerce Cloud.Gelijk met de naamsverandering wordt het pakket uitgebreid met integratie van Apple Pay en is er Commerce Cloud Einstein, dat voorspellende informatie rond retail moet aanleveren. Zoals gepersonaliseerde productaanbevelingen en zoekresultaten. Onder meer Puma en Suitsupply gebruiken de technologie vandaag al.