MuleSoft is een API platform voor het bouwen van applicatienetwerken die zakelijke applicaties, gegevens en apparaten verbinden, in cloud en on-premise datacenters. Het bedrijf heeft onder meer Coca-Cola, Barclays en Unilever als klant.

Salesforce Integration Cloud verzamelt gegevens van bedrijven, ongeacht waar de informatie zich bevindt. De overname van MuleSoft onderstreept het toenemende belang van gegevens op locaties in de cloud en op locatie, evenals de enorme hoeveelheden informatie die wordt gegenereerd door devices zoals notebooks, tablets en smartphones die op het internet zijn aangesloten.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

MuleSoft is een API platform voor het bouwen van applicatienetwerken die zakelijke applicaties, gegevens en apparaten verbinden, in cloud en on-premise datacenters. Het bedrijf heeft onder meer Coca-Cola, Barclays en Unilever als klant.Salesforce Integration Cloud verzamelt gegevens van bedrijven, ongeacht waar de informatie zich bevindt. De overname van MuleSoft onderstreept het toenemende belang van gegevens op locaties in de cloud en op locatie, evenals de enorme hoeveelheden informatie die wordt gegenereerd door devices zoals notebooks, tablets en smartphones die op het internet zijn aangesloten.In samenwerking met Dutch IT-Channel.