"Wij zijn in dit geval weggelopen", aldus Benioff. "Het paste niet bij ons." Salesforce was naar verluidt nog de enige serieuze gegadigde om Twitter over te nemen, nadat eerder andere geïnteresseerde partijen als Google en Walt Disney zich zouden hebben teruggetrokken.

Twitter heeft moeite met geld verdienen

Twitter worstelt al geruime tijd met de concurrentie van onder meer Facebook en Snapchat en heeft moeite geld te verdienen met advertenties. Het bedrijf zou al een tijdje achter de schermen werken aan een mogelijke overname door een grotere partij met een sterkere positie op de advertentiemarkt.

(ANP/WK)

"Wij zijn in dit geval weggelopen", aldus Benioff. "Het paste niet bij ons." Salesforce was naar verluidt nog de enige serieuze gegadigde om Twitter over te nemen, nadat eerder andere geïnteresseerde partijen als Google en Walt Disney zich zouden hebben teruggetrokken.Twitter heeft moeite met geld verdienenTwitter worstelt al geruime tijd met de concurrentie van onder meer Facebook en Snapchat en heeft moeite geld te verdienen met advertenties. Het bedrijf zou al een tijdje achter de schermen werken aan een mogelijke overname door een grotere partij met een sterkere positie op de advertentiemarkt.(ANP/WK)