Apple heeft de recente iPhone 5S in een goudkleurig jasje gestopt. Grote concurrent Samsung volgt nu het voorbeeld van de technologiereus uit Cupertino, en pakt uit met een 'gold edition' van zijn Galaxy S4.

Er zijn twee nieuwe uitvoeringen van Samsungs vlaggenschip beschikbaar, één in Gold Pink en één in Gold Brown.

Voorlopig zijn deze edities wel enkel te krijgen in de Verenigde Arabische Emiraten. Of er een wereldwijde lancering komt, is nog niet duidelijk. Ook de prijs van deze modellen maakte Samsung nog niet bekend. De specificaties zijn wel identiek aan die van de originele Galaxy S4.

Apple heeft de recente iPhone 5S in een goudkleurig jasje gestopt. Grote concurrent Samsung volgt nu het voorbeeld van de technologiereus uit Cupertino, en pakt uit met een 'gold edition' van zijn Galaxy S4. Er zijn twee nieuwe uitvoeringen van Samsungs vlaggenschip beschikbaar, één in Gold Pink en één in Gold Brown. Voorlopig zijn deze edities wel enkel te krijgen in de Verenigde Arabische Emiraten. Of er een wereldwijde lancering komt, is nog niet duidelijk. Ook de prijs van deze modellen maakte Samsung nog niet bekend. De specificaties zijn wel identiek aan die van de originele Galaxy S4.