Al kan het per land en provider verschillen wanneer de update van Android precies beschikbaar zal zijn. Andere compatibele smartphones en tablets krijgen de update ook, maar Samsung noemt geen tijdslimiet waarbinnen die toestellen ook aan de beurt komen.

Het is nog niet duidelijk welke toestellen Samsung precies zal voorzien van de nieuwste versie van Android, maar het is te verwachten dat de Note 5, Note 4, S6 Edge+, S5 en S5 zeker in aanmerking komen.

Android 6.0 Marshmallow werd in oktober al gelanceerd, maar het duurt altijd even voordat de update voor andere toestellen dan de Nexus-telefoons van Google aan de nieuwe versie aangepast zijn.

De update komt er vlak voordat Samsung zijn nieuwe vlaggenschepen zal presenteren. Die worden zondag op het Mobile World Congress verwacht waar Data News ook bij zal zijn.

Al kan het per land en provider verschillen wanneer de update van Android precies beschikbaar zal zijn. Andere compatibele smartphones en tablets krijgen de update ook, maar Samsung noemt geen tijdslimiet waarbinnen die toestellen ook aan de beurt komen.Het is nog niet duidelijk welke toestellen Samsung precies zal voorzien van de nieuwste versie van Android, maar het is te verwachten dat de Note 5, Note 4, S6 Edge+, S5 en S5 zeker in aanmerking komen.Android 6.0 Marshmallow werd in oktober al gelanceerd, maar het duurt altijd even voordat de update voor andere toestellen dan de Nexus-telefoons van Google aan de nieuwe versie aangepast zijn.De update komt er vlak voordat Samsung zijn nieuwe vlaggenschepen zal presenteren. Die worden zondag op het Mobile World Congress verwacht waar Data News ook bij zal zijn.