De Koreaanse site ETNews schrijft, op basis van "bronnen uit de industrie", dat Samsung in januari 2014 al van start gaat met de massaproductie van de Galaxy S5, en dat de consumentenrelease in februari of maart al volgt. De Galaxy S4 is op dat moment tien maanden uit.

Gebogen scherm?

De Galaxy S5 zal naar verluidt gebruik maken van de nieuwste Android-versie KitKat (4.4), en zou gaan beschikken over een batterij van 4000 mAh (de S4 heeft een 2600 mAh-batterij), een 64-bitprocessor, een RAM-geheugen van 3GB en een schermresolutie van 560 ppi. Mogelijk wordt ook het gebogen Oled-scherm van de Galaxy Round ingebouwd.

Galaxy Gear 2

Volgens ETNews wordt de tweede generatie van de Galaxy Gear-smartwatch op hetzelfde moment gelanceerd. Die zou, in tegenstelling tot het huidige model, gelinkt kunnen worden aan alle Android-smartphones.

De Koreaanse site ETNews schrijft, op basis van "bronnen uit de industrie", dat Samsung in januari 2014 al van start gaat met de massaproductie van de Galaxy S5, en dat de consumentenrelease in februari of maart al volgt. De Galaxy S4 is op dat moment tien maanden uit. Gebogen scherm?De Galaxy S5 zal naar verluidt gebruik maken van de nieuwste Android-versie KitKat (4.4), en zou gaan beschikken over een batterij van 4000 mAh (de S4 heeft een 2600 mAh-batterij), een 64-bitprocessor, een RAM-geheugen van 3GB en een schermresolutie van 560 ppi. Mogelijk wordt ook het gebogen Oled-scherm van de Galaxy Round ingebouwd. Galaxy Gear 2Volgens ETNews wordt de tweede generatie van de Galaxy Gear-smartwatch op hetzelfde moment gelanceerd. Die zou, in tegenstelling tot het huidige model, gelinkt kunnen worden aan alle Android-smartphones.