De Gear Fit2 Pro ligt nu al in de winkel, de andere twee items zijn vanaf vrijdag 27 oktober verkrijgbaar, aldus de fabrikant.

Met een adviesprijs van 349,99 euro is de Gear Sport de duurste van de twee nieuwe sporthorloges, ten opzichte van de 229,99 euro voor de Gear Fit2 Pro. Beide wearables zijn waterbestendig en geven je toegang tot fitnessapps van bijvoorbeeld Speedo en Under Armour. Daarnaast ontvang je op je horloge voedingsberichten en trainingsaanbevelingen, als je daar behoefte aan hebt.

Om tijdens het sporten optimaal te kunnen genieten van muziek, ontwikkelde Samsung de nieuwe Gear IconX. Je kunt draadloos muziek luisteren en daarnaast houden de oordopjes ook bij hoeveel je beweegt via automatische loop- en hardlooptracking. De Gear IconX levert na een inspanning exacte gegevens over bijvoorbeeld de afgelegde afstand en de tijd waarin je dat hebt gedaan. Samsung hangt daar een prijskaartje aan van 229,99 euro.

De Gear Fit2 Pro ligt nu al in de winkel, de andere twee items zijn vanaf vrijdag 27 oktober verkrijgbaar, aldus de fabrikant.Met een adviesprijs van 349,99 euro is de Gear Sport de duurste van de twee nieuwe sporthorloges, ten opzichte van de 229,99 euro voor de Gear Fit2 Pro. Beide wearables zijn waterbestendig en geven je toegang tot fitnessapps van bijvoorbeeld Speedo en Under Armour. Daarnaast ontvang je op je horloge voedingsberichten en trainingsaanbevelingen, als je daar behoefte aan hebt.Om tijdens het sporten optimaal te kunnen genieten van muziek, ontwikkelde Samsung de nieuwe Gear IconX. Je kunt draadloos muziek luisteren en daarnaast houden de oordopjes ook bij hoeveel je beweegt via automatische loop- en hardlooptracking. De Gear IconX levert na een inspanning exacte gegevens over bijvoorbeeld de afgelegde afstand en de tijd waarin je dat hebt gedaan. Samsung hangt daar een prijskaartje aan van 229,99 euro.