De OLED-schermen zullen hun opwachting maken in iPhones die in 2018 op de markt komen, meldde de Japanse zakenkrant Nikkei eerder. Elecronic Times voegt daar nu op basis van berichten van bronnen aan toe wie die schermen gaan produceren. Samsung en LG zouden een kleine 13 miljard dollar investeren in het opschroeven van de productiecapaciteit van deze schermen. Apple zou daar een bijdrage van niet nader bekende omvang aan leveren, aldus de Electronic Times. De berichtgeving is door geen van de betrokkenen bevestigd.

Berichten dat Apple werkt aan de ontwikkeling en toepassing van kwalitatief betere schermen dan de huidige liquid crystal displays doen al langer de ronde. Onlangs bleek dat Apple met dat doel ook een eigen laboratorium heeft gevestigd in Taiwan.

Bron: Automatiseringgids.

De OLED-schermen zullen hun opwachting maken in iPhones die in 2018 op de markt komen, meldde de Japanse zakenkrant Nikkei eerder. Elecronic Times voegt daar nu op basis van berichten van bronnen aan toe wie die schermen gaan produceren. Samsung en LG zouden een kleine 13 miljard dollar investeren in het opschroeven van de productiecapaciteit van deze schermen. Apple zou daar een bijdrage van niet nader bekende omvang aan leveren, aldus de Electronic Times. De berichtgeving is door geen van de betrokkenen bevestigd.Berichten dat Apple werkt aan de ontwikkeling en toepassing van kwalitatief betere schermen dan de huidige liquid crystal displays doen al langer de ronde. Onlangs bleek dat Apple met dat doel ook een eigen laboratorium heeft gevestigd in Taiwan. Bron: Automatiseringgids.