Samsung, dat voor de registratie van de show samenwerkt met concertpromotor Live Nation en VR-specialist Oculus, belooft de kijkers een 'magische avond waarin de fans een concert kunnen ervaren zoals ze dat nog nooit hebben meegemaakt'. Het concert maakt deel uit van de 'A Head Full Of Dreams Tour', waarmee Coldplay eind juni twee maal een uitverkocht Koning Boudewijnstadion bekoorde.

De stream wordt gratis aangeboden in 51 landen, waaronder ook België. In ons land is het concert te bekijken op 18 augustus om half vier 's nachts. Wie niet live kan kijken, kan dat ook op een later moment doen. De opname blijft tot 24 augustus beschikbaar op het VR-platform van Samsung.

Samsung, dat voor de registratie van de show samenwerkt met concertpromotor Live Nation en VR-specialist Oculus, belooft de kijkers een 'magische avond waarin de fans een concert kunnen ervaren zoals ze dat nog nooit hebben meegemaakt'. Het concert maakt deel uit van de 'A Head Full Of Dreams Tour', waarmee Coldplay eind juni twee maal een uitverkocht Koning Boudewijnstadion bekoorde.De stream wordt gratis aangeboden in 51 landen, waaronder ook België. In ons land is het concert te bekijken op 18 augustus om half vier 's nachts. Wie niet live kan kijken, kan dat ook op een later moment doen. De opname blijft tot 24 augustus beschikbaar op het VR-platform van Samsung.