Samsung kondigde de safety truck - waardoor de vrachtwagen als het ware doorzichtig wordt - eerder al aan, maar nu gaat de test echt beginnen. Achterop de vrachtwagen komen vier schermen die tonen wat de camera op de voorzijde ziet. Hierdoor kan een automobilist achter de vrachtwagen gemakkelijk zien of het veilig is om de vrachtwagen in te halen.

Hoewel de kosten behoorlijk hoog zullen zijn voor zo'n systeem, gaat Samsung nu de weg op met een prototype. De eerste tests vinden plaats in Argentinië, wanneer deze succesvol zijn komt de technologie wereldwijd beschikbaar.

Samsung kondigde de safety truck - waardoor de vrachtwagen als het ware doorzichtig wordt - eerder al aan, maar nu gaat de test echt beginnen. Achterop de vrachtwagen komen vier schermen die tonen wat de camera op de voorzijde ziet. Hierdoor kan een automobilist achter de vrachtwagen gemakkelijk zien of het veilig is om de vrachtwagen in te halen.Hoewel de kosten behoorlijk hoog zullen zijn voor zo'n systeem, gaat Samsung nu de weg op met een prototype. De eerste tests vinden plaats in Argentinië, wanneer deze succesvol zijn komt de technologie wereldwijd beschikbaar.