Wie recentelijk Android 4.1.2 geïnstalleerd heeft op zijn Galaxy S2-smartphone, heeft mogelijk last van een batterij die sneller dan gewoonlijk leegloopt - sommige gebruikers zien zelfs een afname in batterijduur van 50 procent.

Samsung heeft het probleem erkend ten opzichte van de website Androidworld. Gebruikers die problemen ondervinden, worden door het bedrijf aangeraden een kopie te maken van hun gegevens en vervolgens de fabrieksinstellingen van het toestel te herstellen.

Samsung Galaxy S4 Intussen is de komst van de vierde generatie van Samsungs vlaggenschip nabij. De Galaxy S4 wordt op 14 maart boven de doopvont gehouden. Die zou onder meer de vindingrijke 'eye scroll'-functie meekrijgen, waarbij de tekst op het scherm meebeweegt met de ogen van de gebruiker.

Na het eerste teaserfilmpje van de Galaxy S4 dat zopas werd vrijgegeven, is er nu ook een tweede filmpje opgedoken. Daarin wordt als vanzelfsprekend weinig tot niets prijsgegeven over het design en de functies van het toestel, al zitten er volgens sommigen wel geheime tips in verstopt, die wijzen op drie kleuren (zwart, wit en rood) en een zijkant van aluminium.

Wie recentelijk Android 4.1.2 geïnstalleerd heeft op zijn Galaxy S2-smartphone, heeft mogelijk last van een batterij die sneller dan gewoonlijk leegloopt - sommige gebruikers zien zelfs een afname in batterijduur van 50 procent. Samsung heeft het probleem erkend ten opzichte van de website Androidworld. Gebruikers die problemen ondervinden, worden door het bedrijf aangeraden een kopie te maken van hun gegevens en vervolgens de fabrieksinstellingen van het toestel te herstellen. Samsung Galaxy S4 Intussen is de komst van de vierde generatie van Samsungs vlaggenschip nabij. De Galaxy S4 wordt op 14 maart boven de doopvont gehouden. Die zou onder meer de vindingrijke 'eye scroll'-functie meekrijgen, waarbij de tekst op het scherm meebeweegt met de ogen van de gebruiker. Na het eerste teaserfilmpje van de Galaxy S4 dat zopas werd vrijgegeven, is er nu ook een tweede filmpje opgedoken. Daarin wordt als vanzelfsprekend weinig tot niets prijsgegeven over het design en de functies van het toestel, al zitten er volgens sommigen wel geheime tips in verstopt, die wijzen op drie kleuren (zwart, wit en rood) en een zijkant van aluminium.