De Galaxy S5, die op 24 februari voorgesteld werd op het Mobile World Congress in Barcelona, kan vanaf nu online besteld worden en is vanaf 11 april fysiek verkrijgbaar in België via Belgacom. Dat meldt Samsung.

Voor de verkoop van de Galaxy S5 in België sloot Samsung een exclusiviteitscontract af met Belgacom, dat tussen 11 april en eind juni dit jaar loopt. Dat betekent dat, naast de grote elektronicaketens, enkel de winkels die Belgacom- en/of Proximus-producten verkopen het toestel mogen verdelen, totdat de overeenkomst afloopt.

De Galaxy S5 zal in eerste instantie verkrijgbaar zijn in een witte (Shimmery White) en een zwarte (Charcoal Black) uitvoering. De blauwe (Electric Blue) en gouden (Copper Gold) modellen volgen "in een latere fase", aldus Samsung. Samsung-partners die de smartphone in voorverkoop aanbieden, voorzien ook een extra MicroSD-kaart.

De verkoopprijs van de Galaxy S5 bedraagt 699 euro.

De Galaxy S5, die op 24 februari voorgesteld werd op het Mobile World Congress in Barcelona, kan vanaf nu online besteld worden en is vanaf 11 april fysiek verkrijgbaar in België via Belgacom. Dat meldt Samsung.Voor de verkoop van de Galaxy S5 in België sloot Samsung een exclusiviteitscontract af met Belgacom, dat tussen 11 april en eind juni dit jaar loopt. Dat betekent dat, naast de grote elektronicaketens, enkel de winkels die Belgacom- en/of Proximus-producten verkopen het toestel mogen verdelen, totdat de overeenkomst afloopt. De Galaxy S5 zal in eerste instantie verkrijgbaar zijn in een witte (Shimmery White) en een zwarte (Charcoal Black) uitvoering. De blauwe (Electric Blue) en gouden (Copper Gold) modellen volgen "in een latere fase", aldus Samsung. Samsung-partners die de smartphone in voorverkoop aanbieden, voorzien ook een extra MicroSD-kaart. De verkoopprijs van de Galaxy S5 bedraagt 699 euro.