Afgelopen weekend lekten foto's van de vermoedelijke Samsung Galaxy S4 mini op de website SamMobile.com. Ook van de Samsung Galaxy S3 kwam later een afgeslankte versie.

De Galaxy S4 Mini krijgt een 4,3 inch Super AMOLED-display (in tegenstelling tot de 5 inch van de Galaxy S4) en een pixeldichtheid van 256 ppi (tegenover 441). Het toestel beschikt verder over een 1.6 GHz dual-core-processor en draait op Android 4.2.2.

Terwijl de Galaxy S4 volgende maand in de winkelrekken wordt verwacht, zal de kleinere en goedkopere versie naar verluidt vanaf komende zomer te koop zijn.

Afgelopen weekend lekten foto's van de vermoedelijke Samsung Galaxy S4 mini op de website SamMobile.com. Ook van de Samsung Galaxy S3 kwam later een afgeslankte versie. De Galaxy S4 Mini krijgt een 4,3 inch Super AMOLED-display (in tegenstelling tot de 5 inch van de Galaxy S4) en een pixeldichtheid van 256 ppi (tegenover 441). Het toestel beschikt verder over een 1.6 GHz dual-core-processor en draait op Android 4.2.2. Terwijl de Galaxy S4 volgende maand in de winkelrekken wordt verwacht, zal de kleinere en goedkopere versie naar verluidt vanaf komende zomer te koop zijn.