Shin presenteerde een tweetal nieuwe smartphones met groot scherm, de zogeheten phablets. Dat zijn de Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge+, smartphones waarmee Samsung weer wat marktaandeel wil terugveroveren. Vooral mensen die zijn overgestapt op apparatuur van Apple zou Samsung graag weer in de eigen consumentengelederen terugzien.

Virtual Reality

In het verleden combineerde Samsung de introductie van nieuwe smartphones vaak met de annoncering van nieuwe VR-producten. Dit jaar was dat niet zo. 'Maar', zo zegt JK Shin, 'de wereld hoeft niet echt lang meer te wachten op een nieuw VR-product van Samsung.' De nieuwe Gear VR, een zogeheten head mounted display, zal spoedig op de markt worden gebracht.

Bron: Automatiseringgids

Shin presenteerde een tweetal nieuwe smartphones met groot scherm, de zogeheten phablets. Dat zijn de Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge+, smartphones waarmee Samsung weer wat marktaandeel wil terugveroveren. Vooral mensen die zijn overgestapt op apparatuur van Apple zou Samsung graag weer in de eigen consumentengelederen terugzien.Virtual RealityIn het verleden combineerde Samsung de introductie van nieuwe smartphones vaak met de annoncering van nieuwe VR-producten. Dit jaar was dat niet zo. 'Maar', zo zegt JK Shin, 'de wereld hoeft niet echt lang meer te wachten op een nieuw VR-product van Samsung.' De nieuwe Gear VR, een zogeheten head mounted display, zal spoedig op de markt worden gebracht.Bron: Automatiseringgids