Uit een bombastisch teaserfilmpje van Samsung blijkt dat er in januari een belangrijk nieuw product voorgesteld wordt. Vermoedelijk gaat het om de Galaxy S4 smartphone.

De release staat ergens tussen 8 en 11 januari gepland - de data van de elektronicabeurs CES. Veel wordt er niet weggegeven in de videoclip, behalve dat het gaat om "een product waar de hele wereld op zit te wachten". Dat kan alleen maar de opvolger van Samsungs succesvolle Galaxy S3-smartphone zijn.

Volgens de geruchten krijgt dit nieuwe vlaggenschip van Samsung een buigzaam en onbreekbaar OLED-scherm, een camera van 13 megapixels en een supersnelle 'octore'-chip met acht kernen.

Uit een bombastisch teaserfilmpje van Samsung blijkt dat er in januari een belangrijk nieuw product voorgesteld wordt. Vermoedelijk gaat het om de Galaxy S4 smartphone. De release staat ergens tussen 8 en 11 januari gepland - de data van de elektronicabeurs CES. Veel wordt er niet weggegeven in de videoclip, behalve dat het gaat om "een product waar de hele wereld op zit te wachten". Dat kan alleen maar de opvolger van Samsungs succesvolle Galaxy S3-smartphone zijn. Volgens de geruchten krijgt dit nieuwe vlaggenschip van Samsung een buigzaam en onbreekbaar OLED-scherm, een camera van 13 megapixels en een supersnelle 'octore'-chip met acht kernen.