In Samsungs nieuwste reclamefilmpje wordt een man in beeld gebracht die enthousiast reageert op de geruchten omtrent een grotere iPhone - één van de modellen van de iPhone 6 zou een schermformaat van 5,5 inch krijgen.

Zijn enthousiasme wordt echter meteen de kop in gedrukt door de man naast hem. Die is niet onder de indruk van de mogelijke komst van een grotere iPhone, want hij gebruikt al een hele tijd een smartphone van een dergelijke omvang: de Samsung Galaxy S5 (5,1 inch).

Samsung heeft al wel vaker gelachen met Apple, maar het moet de eerste keer zijn dat het Zuid-Koreaanse bedrijf de spot drijft met een toestel dat nog niet eens voorgesteld is. Trolling to the next level?

In Samsungs nieuwste reclamefilmpje wordt een man in beeld gebracht die enthousiast reageert op de geruchten omtrent een grotere iPhone - één van de modellen van de iPhone 6 zou een schermformaat van 5,5 inch krijgen. Zijn enthousiasme wordt echter meteen de kop in gedrukt door de man naast hem. Die is niet onder de indruk van de mogelijke komst van een grotere iPhone, want hij gebruikt al een hele tijd een smartphone van een dergelijke omvang: de Samsung Galaxy S5 (5,1 inch). Samsung heeft al wel vaker gelachen met Apple, maar het moet de eerste keer zijn dat het Zuid-Koreaanse bedrijf de spot drijft met een toestel dat nog niet eens voorgesteld is. Trolling to the next level?