Dat er later dit jaar nog een nieuwe versie van de iPad Mini verschijnt, zou geen verrassing zijn. Dat het toestel een Retina-scherm met een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels krijgt (zoals de meest recente grote iPad)evenmin.

Wel opmerkelijk: Samsung gaat de schermen leveren. Althans, dat beweert het Koreaanse ETNews. Ook voor de vijfde iPad-generatie van 9,7 inch zou de Zuid-Koreaanse concurrent van Apple displays gaan voorzien.

Samsung en Apple zijn al jarenlang verwikkeld in een heftige patentenstrijd, waarbij beide bedrijven elkaar haast om de haverklap bestoken met rechtszaken. Maar de relatie tussen Apple en Samsung Display lijkt er dus wél beter op te worden.

Naast Samsung, gaat ook LG Display schermen leveren voor Apple's nieuwe iPads, aldus nog ETNews.

Dat er later dit jaar nog een nieuwe versie van de iPad Mini verschijnt, zou geen verrassing zijn. Dat het toestel een Retina-scherm met een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels krijgt (zoals de meest recente grote iPad)evenmin. Wel opmerkelijk: Samsung gaat de schermen leveren. Althans, dat beweert het Koreaanse ETNews. Ook voor de vijfde iPad-generatie van 9,7 inch zou de Zuid-Koreaanse concurrent van Apple displays gaan voorzien. Samsung en Apple zijn al jarenlang verwikkeld in een heftige patentenstrijd, waarbij beide bedrijven elkaar haast om de haverklap bestoken met rechtszaken. Maar de relatie tussen Apple en Samsung Display lijkt er dus wél beter op te worden. Naast Samsung, gaat ook LG Display schermen leveren voor Apple's nieuwe iPads, aldus nog ETNews.