"Samsung zal het aanbod extra grote premium-tv's versterken en daarbij focussen op ultra-HD-tv's en smart-tv's", zegt het bedrijf dinsdag in een verklaring. Bovendien staat er een "aggressieve" wereldwijde marketingstrategie in de planning.

De duurdere televisies hebben een grotere winstmarge, terwijl de verkoop van andere producten juist minder oplevert en consumenten steeds vaker kiezen voor mobiele apparaten zoals smartphones.

Op de consumentenelektronicabeurs CES, die in januari plaatsvond in Las Vegas, stelde Samsung alvast een monstertelevisie met een prijskaartje van bijna 29.000 voor. (Belga/MI)

"Samsung zal het aanbod extra grote premium-tv's versterken en daarbij focussen op ultra-HD-tv's en smart-tv's", zegt het bedrijf dinsdag in een verklaring. Bovendien staat er een "aggressieve" wereldwijde marketingstrategie in de planning. De duurdere televisies hebben een grotere winstmarge, terwijl de verkoop van andere producten juist minder oplevert en consumenten steeds vaker kiezen voor mobiele apparaten zoals smartphones.Op de consumentenelektronicabeurs CES, die in januari plaatsvond in Las Vegas, stelde Samsung alvast een monstertelevisie met een prijskaartje van bijna 29.000 voor. (Belga/MI)