Samsungs Galaxy Ace 3 is met zijn 1,2 GHz dualcore-processor krachtiger dan zijn voorganger. Voorts heeft het toestel een schermdiagonaal van 4 inch, een batterij van 1500 mAh, een camera van 5 megapixels aan de achterkant en een vga-webcam als frontcamera, een intern geheugen van 4 GB (uitbreidbaar via micro-SD) en een RAM-geheugen van 1 GB. De smartphone draait op Android 4.2.

Hoewel het hier een mid-range tot zelfs low-end toestel betreft, heeft de Galaxy Ace 3 enkele interessante functies: Smart Stay herkent je gezicht en bespaart automatisch batterij als je van het scherm wegkijkt, met S Voice kan je opdrachten uitvoeren middels stemcommando's, met Easy Mode kan je je startscherm personaliseren en S Travel houdt je reisinformatie bij.

De 4G-versie van de Galaxy Ace 3 is in de Lage Landen vanaf de zomer verkrijgbaar in wit en zwart voor een adviesprijs van 299 euro.

Samsungs Galaxy Ace 3 is met zijn 1,2 GHz dualcore-processor krachtiger dan zijn voorganger. Voorts heeft het toestel een schermdiagonaal van 4 inch, een batterij van 1500 mAh, een camera van 5 megapixels aan de achterkant en een vga-webcam als frontcamera, een intern geheugen van 4 GB (uitbreidbaar via micro-SD) en een RAM-geheugen van 1 GB. De smartphone draait op Android 4.2. Hoewel het hier een mid-range tot zelfs low-end toestel betreft, heeft de Galaxy Ace 3 enkele interessante functies: Smart Stay herkent je gezicht en bespaart automatisch batterij als je van het scherm wegkijkt, met S Voice kan je opdrachten uitvoeren middels stemcommando's, met Easy Mode kan je je startscherm personaliseren en S Travel houdt je reisinformatie bij. De 4G-versie van de Galaxy Ace 3 is in de Lage Landen vanaf de zomer verkrijgbaar in wit en zwart voor een adviesprijs van 299 euro.