Samsung plant naar verluidt een nieuwe reeks topsmartphones, de Galaxy F-serie. Die ruilen de plastic behuizingen van de huidige Galaxy-toestellen, die wel eens als 'goedkoop' afgeschilderd worden, in voor aluminium ruggengraten. Dat meldt de website ET News.

Er zou ieder jaar een nieuwe Galaxy F-telefoon verschijnen, die naast de Galaxy S-smartphones en Galaxy Note-phablets kan bestaan.

Niet enkel aan de buitenkant wordt de Galaxy F een premium-toestel, ook aan de binnenkant. Volgens ET News wordt er een camera van 16 megapixels en een snellere achtkernige processor ingebouwd. Over het schermformaat is nog niets bekend.

De eerste Galaxy F wordt in maart 2014 verwacht.

Samsung plant naar verluidt een nieuwe reeks topsmartphones, de Galaxy F-serie. Die ruilen de plastic behuizingen van de huidige Galaxy-toestellen, die wel eens als 'goedkoop' afgeschilderd worden, in voor aluminium ruggengraten. Dat meldt de website ET News. Er zou ieder jaar een nieuwe Galaxy F-telefoon verschijnen, die naast de Galaxy S-smartphones en Galaxy Note-phablets kan bestaan. Niet enkel aan de buitenkant wordt de Galaxy F een premium-toestel, ook aan de binnenkant. Volgens ET News wordt er een camera van 16 megapixels en een snellere achtkernige processor ingebouwd. Over het schermformaat is nog niets bekend. De eerste Galaxy F wordt in maart 2014 verwacht.