Samsung België organiseert, nota bene op de dag van de veelbesproken Apple-keynote, een marketingactie om steun te bieden aan de Belgische perenboeren, wiens inkomsten drastisch dalen als gevolg van het Russische importverbod.

Het bedrijf geeft dinsdag vanaf tien uur een peer weg voor elke tweet over Apple die voorzien is van de hashtag #apearforanapple. Dat schrijven De Morgen en Het Laatste Nieuws.

Alle aangekochte peren worden woensdagochtend tussen 6 en 10 uur door het elektronicabedrijf uitgedeeld aan Brussel-Noord, zo melden de kranten nog.

Samsung België organiseert, nota bene op de dag van de veelbesproken Apple-keynote, een marketingactie om steun te bieden aan de Belgische perenboeren, wiens inkomsten drastisch dalen als gevolg van het Russische importverbod. Het bedrijf geeft dinsdag vanaf tien uur een peer weg voor elke tweet over Apple die voorzien is van de hashtag #apearforanapple. Dat schrijven De Morgen en Het Laatste Nieuws. Alle aangekochte peren worden woensdagochtend tussen 6 en 10 uur door het elektronicabedrijf uitgedeeld aan Brussel-Noord, zo melden de kranten nog.