In de VS is de ATIV Tab - een 10.1 inch tablet van Samsung die op het Windows RT-besturingssysteem voor consumenten draait, een gestripte versie van Windows 8 - nooit op de markt verschenen, omdat handelaars vreesden dat de vraag zou uitblijven.

In Europa waagde Samsung wel een poging. Zonder succes, zo blijkt, want op CeBIT in Hannover onthulde Samsung dat de verkoop van de tablet gestaakt wordt in Duitsland en enkele andere Europese landen. Volgens retailers was er te weinig interesse in het apparaat.

Of de tablet ook uit de Belgische winkels verdwijnt, is nog niet bekend.

Hierbij dient wel vermeld te worden dat de andere versie van de ATIV Tab, die gebruik maakt van alle functionaliteiten van Windows 8, wel nog verkocht wordt.

In de VS is de ATIV Tab - een 10.1 inch tablet van Samsung die op het Windows RT-besturingssysteem voor consumenten draait, een gestripte versie van Windows 8 - nooit op de markt verschenen, omdat handelaars vreesden dat de vraag zou uitblijven. In Europa waagde Samsung wel een poging. Zonder succes, zo blijkt, want op CeBIT in Hannover onthulde Samsung dat de verkoop van de tablet gestaakt wordt in Duitsland en enkele andere Europese landen. Volgens retailers was er te weinig interesse in het apparaat. Of de tablet ook uit de Belgische winkels verdwijnt, is nog niet bekend. Hierbij dient wel vermeld te worden dat de andere versie van de ATIV Tab, die gebruik maakt van alle functionaliteiten van Windows 8, wel nog verkocht wordt.