De Zuid-Koreaanse elektronicafabrikant Samsung stelt de lancering van zijn tabletcomputer Galaxy Tab 10.1 in Australië uit tot eind september.

Samsung had de lancering al eens uitgesteld. Het bedrijf zit verwikkeld in een juridische strijd met Apple, dat van mening is dat de tabletcomputer van Samsung gekopieerd is van zijn iPad 2.

Samsung ging akkoord om de lancering van de Galaxy Tab 10.1 in Australië uit te stellen tot na een gerechtelijke uitspraak. Het bedrijf ontkent wel dat het patenten van Apple heeft geschonden bij het ontwerpen van de tabletcomputer.

Er woedt al juridische strijd rond het toestel in verschillende landen, waaronder ook Duitsland en Nederland. In de Verenigde Staten argumenteert Samsung op zijn beurt dat Apple het design van de iPad heeft gestolen uit de film "2001: A Space Odyssey" van Stanley Kubrick uit 1969.

Bron: Belga

De Zuid-Koreaanse elektronicafabrikant Samsung stelt de lancering van zijn tabletcomputer Galaxy Tab 10.1 in Australië uit tot eind september. Samsung had de lancering al eens uitgesteld. Het bedrijf zit verwikkeld in een juridische strijd met Apple, dat van mening is dat de tabletcomputer van Samsung gekopieerd is van zijn iPad 2. Samsung ging akkoord om de lancering van de Galaxy Tab 10.1 in Australië uit te stellen tot na een gerechtelijke uitspraak. Het bedrijf ontkent wel dat het patenten van Apple heeft geschonden bij het ontwerpen van de tabletcomputer. Er woedt al juridische strijd rond het toestel in verschillende landen, waaronder ook Duitsland en Nederland. In de Verenigde Staten argumenteert Samsung op zijn beurt dat Apple het design van de iPad heeft gestolen uit de film "2001: A Space Odyssey" van Stanley Kubrick uit 1969. Bron: Belga