Samsung demonstreerde op de CES-elektronicabeurs in Las Vegas de Youm-technologie. Die zorgt ervoor dat je je smartphone kan plooien, opvouwen en oprollen.

Dankzij de Youm-technologie kan je je smartphone openklappen en als een portefeuille, en hem zo omtoveren tot een tablet - zoals gedemonstreerd wordt in onderstaande conceptvideo.
Je kunt het schermpje ook over de rand van je telefoon buigen, zodat er ook digitale informatie aan de zijkant weergegeven kan worden.

Het toestelletje dat Samsung op de CES-beurs demonstreerde is een prototype, dat gebruik maakt van een flinterdun OLED-scherm.
Ook LG en Nokia zouden in de weer zijn met flexibele schermen voor smartphones en tablets.

Samsung demonstreerde op de CES-elektronicabeurs in Las Vegas de Youm-technologie. Die zorgt ervoor dat je je smartphone kan plooien, opvouwen en oprollen. Dankzij de Youm-technologie kan je je smartphone openklappen en als een portefeuille, en hem zo omtoveren tot een tablet - zoals gedemonstreerd wordt in onderstaande conceptvideo. Je kunt het schermpje ook over de rand van je telefoon buigen, zodat er ook digitale informatie aan de zijkant weergegeven kan worden. Het toestelletje dat Samsung op de CES-beurs demonstreerde is een prototype, dat gebruik maakt van een flinterdun OLED-scherm. Ook LG en Nokia zouden in de weer zijn met flexibele schermen voor smartphones en tablets.